Installasjon

Vi prosjekterer, tilpasser og installerer ditt reservekraftaggregat.

Våre profesjonelle prosjektledere, ingeniører og teknikere har lang erfaring. Vi sørger for at ditt reservekraftprosjekt blir installert korrekt og innenfor prosjektets rammebetingelser. Vi utfører alle ledd i installasjonsprosessen og innehar en unik kompetanse på gjennomføring av reservekraftprosjekter.

Container

EANOR AS har teknikere med lang erfaring.

Våre teknikere er høyt kvalifisert med mange års erfaring med installasjon og tilpasning av reservekraftaggregater til eksisterende og nye bygg. Erfarne teknikere gir sikkerhet for en trygg og effektiv installasjon. Våre teknikere er tilgjengelige over hele Norge med våre egne servicebiler.

Vi prosjekterer alle former for eksos og ventilasjonsanlegg.

Vårt eget verksted fabrikkerer avanserte eksos og ventilasjonsløsninger for tilpasning av reservekraftsaggregat til eksisterende infrastruktur. Vi produserer skorsteinspiper og fasadepiper i alle material kvaliteter. Vi har høyt fokus på brannsikkerhet fra prosjektering til gjennomføringsfase.

Drivstoffanlegg

EANOR AS prosjekter, utvikler, produserer og monterer alle former for drivstoffanlegg etter gjeldende sikkerhetsforskrifter. Vi leverer drivstoffanlegg til alle typer reservekraftaggregat installasjoner.

Installasjon
Prosjektstyring

Rådgivning

Vi tilbyr rådgivning til ditt reservekraftprosjekt.

Installasjon

Installasjon

Sikker installasjon og erfarne montører.

Kontrollpanel

Styresystem

Brukervennlig kontrollpanel med avansert styring.

KONTOR

Elektroveien 4
2069 Jessheim

Salg

+47 96 00 32 32
salg@eanor.no

Service

+47 96 00 32 32
service@eanor.no

Vi kan reservekraft

Vi er tilgjengelig 24/7